Error while configuring.

Hello, I am using WSS3.0, I have added the WSP, deployed it. (Don't know what to do with the setup.exe.config) I have created the NewRotator announcements and have added columns as SingleLineText ...

Id #6207 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 2:38 AM by sharepointnext | Created: Mar 18, 2010 at 10:35 PM by sharepointnext

clicking hide/show causes the page to jump back to the top

if the web part is part way down the page, clicking the hide/show button jumps the page back to the top

Id #5063 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 2:38 AM by zombiefly | Created: Oct 6, 2009 at 8:41 AM by zombiefly

Parameters are reset when editing a pre-configured instance

if you configure the webpart, then edit it again, the list params reset to default. They have to be reset on each edit

Id #5062 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 2:38 AM by zombiefly | Created: Oct 6, 2009 at 8:40 AM by zombiefly

Redirect close button

Users have an issue that when they have opened a news item the close button on that page (dispform.aspx) directs them to the NewsRotator allitems.aspx list and not back to the original page that th...

Id #4610 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 2:38 AM by browned | Created: Jul 20, 2009 at 4:19 AM by browned

Images and Image Thumbnails not displaying

Hi,   Installed on WSS3. Added the additional columns and added the web-part to the page. Everything works OK except the banner and tumbnail images don't display. I've tried using the supplied ima...

Id #4572 | Release: None | Updated: Feb 14, 2013 at 2:38 AM by dgajjar | Created: Jul 12, 2009 at 2:42 PM by ashlaw00

  • 1-5 of 5 Work Items
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • Work Items